Конференција „Улично осветлување – стекнати знаења и резултати“, проект Стреетлигхт–ЕПЦ

Конференцијата ќе се одржи на 04-ти октомври 2016 година во Салата на Советот на Град Скопје, воедно претставува втора конференција во рамки на проектот „Договори за гарантирање на енергетски карактеристики во улично осветлување“ (Streetlight-EPC) – финансиран од програмата Интелигентна Енергија Европа (Intelligent Energy Europe). На конференцијата се поканети градоначалниците од сите 80 општини од Република […]

Развој на концепт за методологија за изведба на контрола за енергетска ефикасност приспособено за медицински установи

Име на клиентот: Светска здравствена организација; Потекло на финансирање: Светска здравствена организација; Датум (почеток/крај): 2013 година; Детален опис на проектот: Развој на концепт за методологија за изведба на контрола за енергетска ефикасност приспособено за медицински установи