извештаи

October 25, 2021

Статут

Пречистен текст на статутот на Здружение МАЦЕФ Скопје
Превземи тука

October 25, 2021
March 15, 2021

Биланс на состојба и успех

Последен биланс на состојба и успех за цела календарска година
Превземи тука

March 15, 2021
December 25, 2022

Годишен извештај

Годишен извештај со активности од претходната календарска година
Превземи тука

December 25, 2022
September 1, 2022

Тековна состојба

Тековна состојба на Здружение МАЦЕФ Скопје
Превземи тука

September 1, 2022


Scroll to Top